Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان یک دبیر بازنشسته آموزش و پرورش گفت: سال جاری توسط رهبر عظیم‌الشأن انقلاب به نام دانش‌بنیان مزین شده با این حال چطور می‌خواهید با این بروکراسی و دردسرهای اداری و بانکی که برای جوانان و نخبگان ما ایجاد می‌شود آن‌ها را جذب این راه و مسیر موثر و بزرگ کنید؛ شخصاً وارد عمل شدم و دیدم با نخبگان ما در بانک‌ها چطور برخورد می‌شود و به آن‌ها با چه نحوی تسهیلات بانکی ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالقاسم سوزنچی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این‌که یکی از بستگان و آشنایان من جزو نخبگان کارآفرینی استان است و با پیگیری مشکلاتش متوجه شدم که به نخبگان ما در حوزه فناورانه و دانش‌بنیان بی‌توجهی می‌شود، مطرح کرد: براساس ماده ۶۸ معاونت توسعه فناوری ریاست جمهوری مقرر شده بود وامی به این کارآفرین و دیگر کارآفرینان فعال استان داده شود که مقدار وام مشخص است و این افراد را به بانک تجارت معرفی می‌کنند.

وی ضمن ابراز گلایه‌مندی شدید نسبت به بی‌توجهی‌های صورت گرفته، اظهار کرد: وی فامیل و از نزدیکان من بود و می‌توانست از شرایط و ارتباطاتی که من با مسئولین مربوطه دارم جهت حل مشکلاتش راه حلی پیدا کند اما اگر کسی فامیلی مثل من نداشته باشد یا با قوانین و مشکلات اداری که در این مسیر ممکن است برایش درست شود آشنا نباشد چه باید بکند؟ مگر همه افراد حوزه فناورانه و دانش‌بنیان فامیل یا واسطه‌ی آشنا به این مسائل دارند؟ 

این دبیر بازنشسته مطرح کرد: از وی خواسته شده بود که دو ضامن، یکی کارمند و دیگری دارای جواز کسب معتبر برای ضمانتش در بانک حضور پیدا کنند؛ من به عنوان کارمند وارد سایت شدم و تعهدات لازم را امضاء و کارآفرین مربوطه همه مدارک را ارائه کرد.

وی ادامه داد: امروز برای امضای تعهدات به اتفاق نامبرده و ضامن دیگر به بانک تجارت مراجعه کردیم و متأسفانه در این بانک ابتدا مطرح کردند که ضامن نیز باید در این بانک حساب افتتاح کند در حالی که دولت تلاش دارد تعداد کارت‌های بانکی را کم کند؛ به این موضوع اعتراض کردم اما پاسخ آن‌ها این بود که این دستور است.

سوزنچی اشاره کرد: پس از افتتاح حساب بالغ بر ۳۰ برگه امضا شد و به ما گفتند دیگر با ضامن کاری نداریم و مسائل برطرف شد اما پس از بیرون آمدن از بانک و پس از گذشت یک ساعت، اطلاع دادند که باید یک و نیم برابر مبلغ وام، سفته تهیه و سفته‌ها را هم به امضای ضامنین برسانند و معادل همین تعهد، ضامنین چک هم برای تضمین ارائه دهند.

وی در پایان تاکید کرد: متاسفانه بانک‌ها دستورات قانونی را هر طوری که خودشان بخواهند تفسیر می‌کنند و موقع تنظیم این قرارداد اصرار داشتند که وام سرمایه در گردش محسوب می‌شود پس در ابتدا می‌گفتند پرداخت آن وام ۴ ماهه باشد و پس از کمی اصرار به ۶ ماه رسید و با تذکرات ۱ ساله شد! کجای قانون گفته‌اند که ضمن گواهی کسب حقوق، سفته هم بگیرند و علاوه بر سفته مجدد از ضامنین چک هم بخواهند؛ در سالی که توسط رهبر عظیم‌الشأن انقلاب به نام دانش‌بنیان مزین شده با این بروکراسی و دردسرهایی که برای جوانان و نخبگان ما ایجاد می‌شود چطور می‌خواهید آن‌ها را جذب این راه بزرگ و موثر کنید؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دانش بنیان بروکراسی اداری دانش بنیان نخبگان ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان تهران از برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان و تولیدات مشاغل خانگی و صنایع دستی خبر داد و گفت: آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت درباره شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از آنها به تصویب رسیده است.

محمد آذرپناه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برنامه‌های پیش بینی شده درخصوص صادرات تولیدات دانش‌بنیان گفت: طی سال‌های گذشته بخش تعاون در استان تهران بیشتر درگیر مشکل مسکن بود. به ویژه واحدهایی که تامین زمین یا بحث انتخاباتشان دچار مشکل شده بودند و ما پیگیری مشکلات آنها را در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: در حوزه تولید و دانش‌بنیان برنامه‌های عملیاتی گسترده‌ای صورت گرفته که بخشی از حمایتها معطوف به حمایت‌های بازاری است و طی چند سال گذشته آیین نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت در بحث شرکت‌های دانش بنیان به تصویب رسیده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران درعین حال اولویت صادرات در استان را صادرات دانش بنیان ذکر کرد و گفت: درکنار آن صادرات تولیدات دیگر از جمله صنایع دستی و مشاغل خانگی را نیز در دستور کار داریم.

به گفته آذرپناه عرضه محصولات صادرات محور با رویکرد تعاونی‌های دانش‌بنیان و تعاونی‌های صادراتی از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده است و تلاش شده با اختصاص غرفه‌های مختص کالاهای ایرانی در کشورهای هدف، صادرات محصولات از طریق اتاق های تعاون و بازرگانی انجام شود و به شکل مستقیم در فروشگاه‌های زنجیره ای کشورهای مورد نظر عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • لزوم بازتعریف نقش دولت در همگرایی نخبگان
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان